Milan Brglez izključen iz stranke SMC! Se nam obeta reformna vlada?

Vir:fb;M.B.

“Izvršni odbor SMC je na današnji seji soglasno sprejel sklep o izključitvi dr. Milana Brgleza iz stranke. Razprava o tej točki je bila sprožena s strani več članov izvršnega odbora, ki so kot razlog za izključitev navedli nespoštovanje odločitev organov stranke.” Tako je stranka SMC na svojem fb profilu sporočila glede predvšerajšnje izključitve Brgleza (bivšega predsednika Državnega zbora RS) iz stranke SMC.

Se nam obeta reforna vlada, ki jo sestavlja SDS skupaj s stranko SMC?

Ravno v tej smeri je včeraj izključitev iz stranke na svojem facebooku sporočil zdaj že bivši član stranke SMC Milan Brglez. Toda, danes je takšnih špekulacij konec, saj je stranka SMC spet na svojem facebuke profilu sporočila: “Poudarjamo, da je izvršni odbor na seji 13.6.2018 sprejel tudi sklep, da bo SMC sodeloval zgolj pri oblikovanju levo sredinske koalicije, ki jo skuša oblikovati Marjan Šarec. Pri tem SMC vztraja.

Pri tem se sprašujemo ali stranka SMC resnično verjame v trdno in uspešno vlado s Šarcem ne glede na ceno za Slovenijo ali pa preprosto kalkulira na boljši rezultat ob po vsej verjetnosti novih volitvah?

Uredništvo