Mura ali Odranci – obeta se pravi boj za uvrstitev v drugo ligo

Jutri bo Fazanerija polna, saj se ponuja odlična priložnost tako NŠ Muri kot tudi Odrancem, da zadovoljijo pričakovanja svojih navijačev. Cilj obeh ekip je jasen, narediti vse, da se bo vsa vložena energija in denar “obrestoval“, torej zmaga na jutrišnji tekmi. Priložnost je samo ena in edina in to jutri. Nafta 1903, si je namreč v predzadnjem kolu v Martjancih že zagotovila uvrstitev v drugo ligo in miren zaključek sezone.

NŠ Muri dovolj že točka!

Bodo varovanci Damjana Ošlaja zrelo stopili na domačo zelenico in izkoristili prednost, ki se jim ponuja? Argumentov je več, za uvrstitev v drugo ligo jim je dovolj le točka, prednost pa imajo tudi zaradi igranja pred domačimi navijači. Še ena je, dokaj “mlad trener v tretji ligi”  vendar s potrebnimi igralskimi izkušnjami, bi lahko Damjan Ošlaj pokazal mirnost in zrelost velikih trenerjev, ki je njegovim varovancem v ključnem trenutku še kako potrebna. Ja, to bi bila velika dvojna zmaga.

In Odranci, šušlja se veliko!

Odranci se ne bodo dali, to je jasno. V igro bodo šli na polno, potrebujejo zmago. Ker se veliko šušlja o “manevrih” med določenimi prestopi med Nafto 1903 in Odranci, je verjetno v “igri že denar” za potrebno zmago. Če je ta že ponujen igralcem v primerni višini, bo stopnja motivacije še kako visoka.

Kdo torej, Mura ali Odranci ?

Vabljeni vsi v Fazanerijo, v nedeljo ob 17.30 se nam obeta odlična tekma, ki bo odločila o drugoligašu.

Uredništvo