Muraši zmagovito proti hrvaškemu Međimurju!

Foto: nsmura.si

Varovanci Anteja Šimundže so včerašnjo soboto izkoristili za novo pripravljalno preizkušnjo. Na umetni travi Fazanerije so se pomerili proti hrvaškemu drugoligašu iz Čakovca NK Međimuru in prišli še do druge zaporedne zmage v v pripravljalnem obdobju.

Za vodstvo črno belih je že v 10. minuti igre poskrbel Nino Kouter, samo dve minuti igre pa je bilo potrebnih za povišanje prednosti na 2:0. Za slednjo je poskrbel Tomi Horvat. Za vodstvo s 3:0 je poskrbel še Amadej Maroša.

Čakovčanom je uspelo zadeti v 64. minuti igre in sicer iz bele točke. Do konca tekme je rezultat ostal nespremenjen, torej 3:0 za črno-bele.

Strelci za Muro: Kouter 10`, Horvat 12`, Maroša 32`

Sicer pa je tudi tokrat Mura odigrala podobno kot prejšnjo pripravljalno tekmo, vsak polčas z drugo postavo. Včerajšnjo priložnost je dobilo kar pet mladincev in sicer Luka Sočič, Žiga Laci, Maksimiljan Zorman, Filip Perčić in Aljoša Šipoš. Na tekmi pa so manjkali Luka Bobičanec, Špiro Peričić in Mihael Rebernik zaradi poškodb oz. bolezni ter Rok Sirk in Klemen Šturm zaradi vključitve v reprezentančne akcije po pozivu novega selektorja Slovenske reprezentance Matjaža Keka.

Uredništvo