Na Fazanerijo prihaja trenutno vodilna ekipa NK Domžale!

Vir:www.nsmura.si

Muraši se bodo jutri ob 18.00 udarili z ekipo iz Domžal, ki so trenutno vodilna ekipa v Prvi ligi Telekom Slovenije. Tudi tokrat lahko pričakujemo izjemno težko tekmo, pričakovanja domačih gledalcev pa so tudi zaradi odlične predstave varovancev Anteja Šimundže proti violam velika.

Se bo ponovila delavnost, disciplina in borbenost, s katero so črno beli navdušili v Mariboru?

V Fazaneriji v nedeljo zagotovo pričakujemo veliko število gledalcev, izjemno vzdušje in odlično predstavo obeh ekip. Še posebej pa pomoč izjemnih Black Gringosov. S ponovitvijo podobne igre črno belih kot na zadnji tekmi v Mariboru pa prav gotovo dober iztržek. Ne smemo pa pozabiti, da so NK Domžale klub, ki je že dvakrat osvojil naslov državnega prvaka, dvakrat SuperPokal Slovenije in enkrat Pokal Slovenije. Tokrat so varovanci trenerja Simona Rožmana na samem vrhu lige, toda, v Fazaneriji so pričakovanja visoka. Se morda obeta prva zmaga Murašev na domačih tleh?

Sicer pa lahko pričakujemo tudi nekaj utrujenosti v vrstah gostov iz Domžal, saj so v četrtek na domačih tleh nesrečno izpadli iz kvalifikacij za ligo Evropa proti ruski Ufi. V zadnjih minutah igre jih je z golom v zadnjih minutah igre na 1:1 izločil slovenski reprezentat Jokić (v gosteh so kot boljši nasprotniki igrali z rezultatom 0:0). Omenimo še izjavo trenerja Rožmana, ki je pred povratno tekmo proti ruski Ufi dejal, da se bo na travnati površini odločalo celo o preživetju njegovega kluba.

Uredništvo