Na srečanju članov in simpatizerjev Pomurske regijske koordinacije visoki predstavniki SDS, tudi Janez Janša

Foto: B.P.

Danes je Pomurska regijska koordinacija SDS organizirala srečanje članov in simpatizerjev. Srečanje je bilo v Športnem parku v Renkovcih v občini Turnišče.

Srečanja so se udeležili visoki predstavniki SDS in sicer predsednik Vlade RS in predsednik stranke SDS gospod Janez Janša, minister za notranje zadeve in podpredsednik stranke SDS Aleš Hojs, Evropski poslanec Milan Zver, župani SDS iz Pomurja (Borut Horvat kot gostitelj, Alojz Glavač ter Danijel Vrbnjak) ter predsednik SDM Dominik Štrakl.

Foto: B.P.

Z odličnim glasbenim programom in nagovori visokih gostov so priložnost predstaviti se pred zbranimi dobili tudi evidentirani kandidati SDS za Pomurje za prihajajoče Državno zborske volitve. To so Alja Domjan, Bojan Petrijan ter Dominik Štrakl, svojo odsotnost pa sta opravičila Janez Magyar ter Nada Kuhar.

 

 

Kot evidentirani kandidati SDS za Pomurje za prihajajoče Državno zborske volitve so zbrane nagovorili Alja Domjan, Bojan Petrijan ter Dominik Štrakl, svojo odsotnost pa opravičili Janez Magyar ter Nada Kuhar.

Več o vsebini nagovorov jutri.

Uredništvo