Natočil gorivo in odpeljal, kmalu so ga lendavski policisti ujeli!

Vir:Pixabay

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti PU Murska Sobota na območju  Pomurja obravnavali sedem prometnih nesreč (ena oseba se je lahko telesno poškodovala), deset kaznivih dejanj, kršitev javnega reda in miru, pridržali voznika osebnega avtomobila ter dva primera povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so murskosoboški policisti obravnavali poškodbo osebnega avtomobila, vlom v starejšo nenaseljeno hišo, goljufijo pri spletni prodaji, poskus tatvine kolesa in zasegli bankovec za 20 EUR za katerega se sumi, da je ponarejen. Ljutomerski policisti so obravnavali tatvino elise s čolna, radgonski poškodbo osebnega avtomobila in tatvino mobilnega telefona ter lendavski dve tatvini goriva na bencinskem servisu. Eden izmed voznikov, ki je natočil gorivo in ga ni plačal, je bil kasneje izsleden na avtocesti. S kazensko ovadbo je bil priveden v takojšnji postopek na sodišče.

Javni red in mir je bil enkrat kršen v zasebnih prostorih. Kršitelj se je po intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območjih policijskih postaj Gornja Radgona in Murska Sobota.  

Uredništvo