Nezemljani se že razmnožujejo s človeško raso; tako korejski akademski profesor!

Vir:Pixabay

Predavatelj korejščine na inštitutu za orientalske študije Univerze v Oxfordu, dr. Young-hae Chi, je prepričan, da bo hibridna vrsta rešila svet pred pogubnimi posledicami podnebnih sprememb. Ta hibridna vrsta je plod “dela” Nezemljanov, ki so ugrabljali človeško vrsto in se z njo razmnoževali.

Kolonizacija planeta s križanjem ras in nastankom hibridne vrste kot temeljni namen Nezemljanov

Dr. Young-hae Chi v svoji knjigi Obiski Nezemljanov in konec človeštva trdi, da obstaja močna korelacija med podnebnimi spremembami in ugrabitvami Nezemljanov. Pove, da je identificiral štiri vrste Nezemljanov – majhne, visoke in napihnjene, luskaste s kačjimi očmi ter insektom podobne. Slednji naj bi bili na vrhu piramide, dajali ukaze in kljub primitivnemu videzu imajo izjemno inteligenco, piše spletni portal moskisvet.com.

Nezemljani že živijo med nami

Sicer pa je Young-hae Chi prepričan, da Nezemljani že živijo med nami in se tudi razmnožujejo z ljudmi, vse pa z namenom ustvariti izjemno inteligentno hibridno vrsto, ki bo sposobna ustaviti podnebne spremembe in posledično rešiti človeško raso pred pogubo. Chi še meni, da nas Nezemljani potrebujejo zaradi obstoja njihove lastne vrste.

Kot kaže, je človeški DNK in človeška zapletenost ključna za preživetje in bivanje tako človeštva kot tudi Nezemljanov. Toda, slednji verjetno “vidijo” več in želijo ustvariti vrsto, ki bo sposobna preživeti bodoče naravne katastrofe.

So Nezemljani ključ za obstoj človeške rase?

Uredništvo