Odlična pevka skupine Cranberries, Dolores O′Riordan se je poslovila-slavna, žal nesrečna!

Irska pevka skupine Cranberries, Dolores O′Riordan, ponos države, ki so jo ljubitelji poznali vsaj tako dobro, kot skupino U2, so našli mrtvo. Poslovila se je v Londonu, v enem izmed hotelskih sob, kjer je čakala na snemanje. Slavna več kot 25 let, vendar žalostna in v stalni borbi z iskanjem bita svojega življenja! Ni ga našla niti pri svojih 46 letih.

Obupala je že najmanj enkrat, pri življenju so jo držali njeni otroci in mož!

Dolores se je prvič poslavljala že pred leti, v letu 2010, ko se je predozirala z drogami. Izlitje svojih bolečin, depresije in drugih bolezni, ki so jo spremljale, je uspela deliti s svetom, kar ji je nekaj časa celo pomagalo. Toda, po smrti očeta ter razpadu zakona (njen mož je bil menedžer slavne skupine Duran Duran), je sledil umik in počasno “okrevanje”.

V letu 2017, kot, da bi ponovno poletela – izdan nov odličen album!

O′Riordanova se je v letu 2017 vrnila in nastal je odličen akustično-orkestralni album Something Eles. V njem je ponovno pokazala vse, kar zmorejo le najboljši in svet je že zaključeval, da se je pobrala. Žal so bili zaključki preuranjeni.

Dolores O′Riordan žal ni premagala svojih demonov v sebi, tistih, ki so ji prinesli tudi slavo, ko je o njih pela v izvedbi pesmi Zombie!

Ostali bodo spomini in odličen glas O′Riordanove, za vedno!

Uredništvo