Ole ole ole; polna Fazanerija za veliko domačo zmago?

Foto: fb

Po veliki zmagi v Domžalah se bo danes ob 17.00 “zgodil” veliki prekmursko-štajerski derbi. Fazanerija bo namreč gostovala veliki Maribor, ki ji včerajšnji poraz prvo uvrščene Olimpije daje še dodatno motivacijo. Toda, tudi črno-belim.

Iz klubskih pisarn soboškega prvoligaša prihajajo informacije, da bo stadion praktično razprodan, kar je bilo seveda po veliki nedeljski zmagi pričakovati. Še posebej, ker na Fazanerijo prihaja veliki Maribor.

“Popolnoma jasno je, da je lepo zmagati, a glede na simbiozo med nami in navijači, ki so naš 12. igralec v pravem pomenu te besede, sem prepričan, da bi bil stadion proti Mariboru poln tudi ob morebitnem drugačnem nedeljskem izidu,” je  povedal Ante Šimundža po veliki zmagi v Domžalah in dodatno prispeval za današnje polne tribune. Tokrat misli podobno, njegova izjava pred začetkom prvenstva “Najbolj pomembno je, da smo mi v glavi ’tisti ta pravi’ in tekmovalni”, je ključ za še eno veliko zmago. Toda, vijoličasti se zavedajo, da bi jim zmaga “prinesla” zaostanek za vodilno Olimpijo na vsega eno točko, Murašem pa izenačenje z njimi. Bolj “vroče” na današnji tekmi ne more biti, še posebej, ker za črno-bele ne smeta zaigrati drugi strelec “Murašev” Luka Bobičanec (dva rumena kartona) in novinec Staniša Mandić zaradi prejetega rdečega kartona v Domžalah.  Skratka, obeta se odlična tekma z veliko “živcev” in adrenalina.

Bolj “vroče” na današnji tekmi ne more biti. Skratka, obeta se odlična tekma z veliko “živcev” in adrenalina

Uredništvo