Preteklih 24 ur

Včeraj so pomurski policisti obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali le z materialno škodo, štiri kazniva dejanja, kršitev javnega reda in miru ter štiri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali goljufijo pri spletnem nakupu in zataijtev. Radgonski policisti so obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo, kriminalisti sektorja kriminalistične policije pa so obravnavali tujca, ki je na bencinskem servisu v Pincah hotel unovčiti štiri bankovce za 50 EVR, za katere je bilo ugotovljeno, da so ponarejeni. Bankovci so bili zaseženi. Zoper tujca bo podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Javni red in mir je bil enkrat kršen v zasebnih prostorih. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Gornja Radgona.

Zaradi močnega sneženja se lahko v nekaj urah dramatično poslabšajo vozne razmere. V nekaterih predelih Slovenije bi lahko zapadlo tudi pol metra snega, vozne razmere se bodo, opozarja policija, v naslednjih urah in dnevih marsikje zelo poslabšale. Zato se danes na pot odpravite le, če je to res nujno potrebno.

M.Z.