Pavel Rupar, bivši župan Tržiča pojasnjuje srečanje z mafijo Odlazek-Golobič – ta deluje še danes (vredno branja)

Foto: P.R. (fb)
Te dni spet odmeva afera izpred 14-tih let, kjer tajkunski mogotec Odlazek želi odrezati Andreja Vizjaka, ministra za okolje oz. še bolje rečeno odrezati celotno vlado. Zakaj?
“Zdaj bo počasi tudi Tržičanom jasno, kakšni osli so bili, ko jih je med županskimi volitvami 2006 Golobič, Odlazek in mafija z nesposobnimi novinarji in POP TV filal z lažnimi novicami o meni!
V Tržiču smo bili tik pred zaprtjem ogromnega odlagališča smeti, na ozemlje pa bi namesto tega postavili Center za ločevanje odpadkov! Brez deponije seveda!! Treba me je bilo odstraniti, da bi pridobili prostor za deponijo, kamor bi vozili strupene in druge odpadke!
Neumorno so objavljali laži o meni in nepomembni aferi s stanovanji, češ da jih nisem prijavil Protikorupcijski komisijo , ki jo je vodil barabin Drago Kos (njegova žena Tjaša je glavna urednica informativnega programa POP TV, to vse pove..!)! In afero s podnajemnico, ki je seveda ni bilo, o napadu na novinarja Novico Mihajlovića in ne vem kaj še vse! A bistvo je bil prostor za odlaganje največje svinjarije, kar je mora biti! Ne le na sto tisoče ton odpadkov, bistvo je bili odložiti zelo nevarne produkte kemijske, farmacevtske in druge industrije, blato iz deponij in ne vem kaj še vse.. Deset let so to vozili v vas Kovor, sanacija nikoli ne bo možna, toliko je teh strupov!
Vsi so to vedeli, kaj se tam odlaga, krajani pa so se naslajali nad mojimi sodbami in revščino!
Celo več, domnevno je župan Sajovic od tega posla dobil okoli 3,6 mio eur, direktor komunale Tržič podobno, mafija pa naj bi zaslužila čez 60 miljionov čistega denarja. Občina se je zadovoljila s skromnimi 10 mio eur!!
Vsa dokumentacija je ponarejena, vozili so na desetine “šleperjev” vsak dan, ljudje so bili pa kot ovčetina. Seveda sem večino teh dejanj prijavil Policiji v Kranj a so Velički (takratni direktor policije in tudi del tega sklopa) in ostali enostavno vse pospravili pod preprogo in se mi smejali! Še več, dobil sem opozorilo naj molčim, sicer me čaka še hujša zadeva, kot sem jo doživljal. In da imam otroke za seboj. Moteč v tem poslu sem bil samo jaz z redkimi nezavedenimi prijatelji! Župan si je s tem denarjem (in seveda kdo ve s koliko še dodatnimi denarji) zgradil imperij kar nekaj hiš, 90 ha zazidljivih parcel (ali pa so v postopku), menda imajo več kot 10 stanovanj in hara naprej…
Epilog: žal mi je, ker mi takrat o teh načrtih mafije, ki sta se jih izmislila Golobič in Odlazek niso verjeli niti moji prijatelji iz SDS, ne Janez, ne Vizjak, ne poslanci, še manj polovica Tržiča, sploh pa ne Kovorjani, kjer je porast bolezni raka najvišji na Gorenjskem.. Večino krajanov so tam “kupovali” z raznimi nesmiselnimi investicijami in svojimi pajdaši!
Vladi in Andreju se je sedaj zgodilo zelo podobno, afera za afero, mediji jih napihujejo, ljudje jim nasedate in rezultat bo polno svinjarije po državi, vi pa plačujete!! POP TV je enako kot sedaj, tudi takrat zmanipuliral prispevke iz večih mojih odgovorov, sodelova in dokončno me je pokopal pajac odvetnik Pirnat!! Kot sedaj Vizjaka! Mene so po krivem obsodili, zaprli in spravili na tla a sem se Bogu hvala pobral! Ampak tudi plačali so mi, ker sem kot svetnik odstopil! Ne zato, da bi to želeli, nisem se mogel več boriti z nikomur, ker sem ostal sam! Župan mi je po posredniku prinesel 40 000 e, Odlazek me je celo pogodbeno zaposlil za pol leta in dal nalogo, naj podkupujem druge župane za znatno višje cene odvoza odpadkov, kot so jih priznali. Seveda tega nisem počel, zato me je sunil v rit… Kasneje so mi pobrali vse premoženje preko sodišč…
Zdaj je jasno, da mafija uspeva v povezavi s tožilci, sodišči in policijo sploh pa z mediji, ki od njih živijo!
ZATO PAMET V ROKE LJUDJE, JANŠA IN EKIPA SO DREGNILI V NAJTRŠI In NAJTEŽJE PREMAGLJIVO OSJE GNEZDO GOLOBIĆ-ODLAZEK MAFIJA! Boj zoper njih se je začel v STA in Bojanom Veselinovićem ,ki je sedaj del te mafije, zdaj nadaljujejo boj s smetarsko kliko. Po svoje mi je celo malo všeč, da mafijo sedaj po 15 letih okusijo tudi sami, VLADAJOČI! Zdaj najbrž tako Janez , kot Vizjak razumeta tudi mojo zgodbo, ki jo takrat nista!
ŽELIM, DA USPEMO V BOJU S TO MAFIJO IN LEVIČARSKO-KOMUNISTIČNO ZALEGO IN ZMAGAMO! A ZATO MORAMO BITI OZAVEŠČENI VSI, ZAUPATI VLADI IN JANŠI, OPROSTITI NAPAKE , NAREJENE MED NAMI IN S POKONČNO GLAVO ODITI NAPREJ DO ZMAGE!!!
(S to objavo zopet tvegam tožbe, morda zopet kakšen incident, fizični napad, da me ponovno izrinejo s ceste..! Pa se mi gladko je..e, za pravico dam tudi življenje!!!)