Pivčeva s polno podporo Združenja vinarjev, prašičerejcev in treh območnih enot kmetijsko-gozdarske zbornice

Združenja vinarjev, prašičerejcev in treh območnih enot kmetijsko-gozdarske zbornice s polno podporo ministrici Pivčevi

Čeprav se načrtovana gonja, podprta še s strani režimskih medijev, bliža vrhuncu, so se sedaj na predsednika Vlade RS Janeza Janšo in člane Desusa s pismom podpore Pivčevi obrnili  iz OE KGZS Ptuj, Murska Sobota in Maribor, Slovenske zveze prašičerejcev, Zveze društev vinogradnikov in vinarjev Slovenije VINIS, Združenja družinskih vinogradnikov – vinarjev Slovenije, Zveze lastnikov gozdov Slovenije, Predstavnikov gospodarskih ribičev ter Zveze društev rejcev drobnice…Tudi iz stranke DeSUS so sporočili, da so v zadnjih dneh na sedež stranke prišla številna pisma podpore delu ministrice za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano dr. Aleksandri Pivec.

Prepričani smo da je namen tega destabilizacija stranke in izstop iz vlade

Kmetijska ministrica dela odlično na svojem področju. Veliko je v stiku s kmeti, kar je zelo pomembno za poznavanje problematike na terenu, saj smo v ključnem obdobju priprave Skupne kmetijske politike za prihodnjih sedem let. Od tega sta odvisni obdelanost krajine in oskrba prebivalcev Slovenije s kakovostno hrano.
Zaradi dobrega dela ministrice vse več kmetov podpira tudi stranko DeSUS.
Želimo, da podprete vašo predsednico in ministrico v zelo pomembnem času za slovensko kmetijstvo, so zapisali v Zvezi društev rejcev drobnice Slovenije.

“Takšnih obiskov na terenu sem naredila na stotine v obeh mandatih, tako Pivčeva

Ministrica je zagotovila, da je plačan račun za bivanje na Krasu sama poslala KPK še preden je z njihove strani prejela poziv, račune pa bo pokazala tudi poslanski skupini.

Spomnimo, da je na načrtovano in organizirano gonjo Pivčeva jasno sporočila: »Od nikogar, nikoli in nikdar ne bom sprejela ničesar, zaradi česar bi slabo spala.« in “Slovenski javnosti zagotavljam, da nikoli nisem in ne bom izkoriščala položaja ministrice za koristi mene ali mojih bližnjih«

Se bo stranka končno počistila egoistov, ki so vedno delali le za lastno korist?

Uredništvo