Planet TV razkrinkal lažnivo Sophie In t’Veld, ki je cenzurirala resnico o stanju medijev v Sloveniji

Foto: Zajem zaslona Nova24TV

Pa je razkrinkana lažniva Sophie In t’Veld. Spomnimo, da je ta neumorno zatrjevala, da je prišlo do tehničnih težav in posnetka o stanju medijev v Sloveniji ni bilo možno predvajati in predstaviti članom EU parlamenta za spremljanje spoštovanja demokracije.

 

“Dejali ste, da boste predvajali video, ki smo ga na žalost prejeli v zadnjem trenutku. Samo nekaj trenutkov pred začetkom seje”, je povedala Sophie In t’Veld kot predsedujoči.

“Upamo tudi, da bo časa za nastope in pojasnila dovolj in da pri tem ne bo cenzure. Obžalujem, da smo dobili v zadnjih urah nekaj opozoril v tem smislu, da morate vi osebno odobriti, kar bomo mi pokazali v videu”, tako Janša predsedujoči.

“Ne vem natančno, kaj je v tem videu, ampak prejeli smo ga v zadnjem trenutku.” Janša ji je nato odgovoril: “Pred tremi urami ste prejeli video. Prepričan sem, da so službe Evropskega parlamenta dovolj dobro plačane, da v tem času pripravijo ta kratek posnetek za projekcijo.”

“Ampak ne moremo ga predvajati v tem trenutku, kajti tolmači tega videoposnetka ne bodo tolmačili. Videoposnetek nam je bil poslan tik pred sejo in bili smo izjemno prožni. Skušali smo vam ustreči”, vztraja predsedujoča.

In tu resnica!

https://twitter.com/Mirko_Mayer?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1375886496910217217%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fsiol.net%2Fnovice%2Fslovenija%2Fplanet-tv-izmenjava-sporocil-med-jansevim-kabinetom-in-brusljem-postavlja-sophie-in-t-veldovo-v-cudno-luc-548910

Slovenija ni Bruslju popolnoma nič dolžna. Svojo svobodo in demokracijo smo si pred 30 leti izborili sami. Za vladavino prava in svobodo izražanja, za človekove pravice in temeljne svoboščine se nekateri borimo in plačujemo ceno že 35 let. O svobodi in demokraciji nam zato ne bodo pridigali z našim denarjem preplačani birokrati, ki so bili rojeni v blagostanje. Prav tako ne bomo nikoli pristali, da nas samooklicani varuhi svobode cenzurirajo. Tega nismo dovolili Miloševiću in tega ne bomo dovolili niti Bruseljskim cenzorjem. Vse, kar je bilo v zgodovini cenzurirano, je slej ko prej postalo javno. Tudi video o medijski sliki v Sloveniji bo prav zaradi nesramne cenzure videlo več Evropejcev kot bi ga sicer, pa na twitter profilu Janez Janša.

Zaskrbljujoče za demokratično EU in izredne težave za predsedujočo Sophie In t’Veld, ki je poteptala temeljne vrednote, na katerih “stoji” EU. Bo sledila zahteva za razrešitev predsedujoče s strani Republike Slovenije?

Vir: PlanetTV in Nova24TV

Uredništvo