Podariti zvestobo novemu letu 2018!

Vstopili smo v novo leto 2018, po bežnem preletu starega leta smo nazdravili, si zaželeli vsega najboljšega in zaprli še eno poglavje. Sedaj že premišljujemo o še eni prelomnici v našem življenju, o še enem letu priložnosti. Drži, vsako novo leto je lahko naša prelomnica, naše leto priložnosti, ki kar vabi po naši odločitvi. Kateri odločitvi, o tem odločamo sami!

Smo novemu letu obljubili zvestobo, drugačno ravnanje, smo si postavili še kakšne cilje, uresničljive…leto priložnosti pa bo naš vodnik, spremljevalec in varuh!

Prav je, da si sleherni od nas želi in zahteva spremembo na bolje, da sami pri sebi zahtevamo boljšo kakovost naših ravnanj. Pri tem pa ne pozabimo, da je lahko sleherni dan lep, da je kljub vsem težavam in negativnim informacijam, ki nas obdajajo vredno živeti. Vredno živeti in se truditi, da se preprosto ne ustavimo, da gremo v svojem vsakdanu naprej. Naprej, novim izzivom nasproti!

Delovni, aktivni, odgovorni do okolja v katerem živimo pa vendar z dovolj časa za svoje najdražje ter sposobnostjo zaustaviti se ob pravem tenutku. Vse to, če Bog da zdravja! Tako naj zgleda vaše novo leto priložnosti!

Ekipa spletnega portala pomurske-novice.si vam želi, da ne boste obstali, da boste zahtevali boljše in kakovostnejše življenje in da boste zdravi prepoznali vsakodnevno lepoto tega sveta!