Poglejte “potezo” gostilne Podfarovž, kjer prosijo za delitev informacije!

Foto: fb

“❌ Gostilna Podfarovž danes, v petek, 13.3.2020, do nadaljnjega zapira svoja vrata.”, je prebrati na njihovem fb profilu.

Gostilna Podfarovž  iz Vipave je v petek naredila pomembno “potezo”, ki ne samo, da pomaga v boju proti zajezitvi koronavirusa, ampak gre za mnogo več. Delili bodo namreč brezplačen topel obrok socialno ogroženim osebam, ki so oz. se bodo zaradi situacije v kateri se nahajamo, ostale brez slednjega. 

“? Od ponedeljka, 16. marca naprej, bomo vsak dan med ponedeljkom in petkom, med 12.00 in 14.00, delili brezplačen topel obrok socialno ogroženim osebam, ki so oz. bodo, zaradi situacije v kateri se nahajamo, ostale brez le tega.
Topel obrok naročite na telefonsko številko 040 638 470, da vam ga vnaprej pripravimo, vi pa ga prevzamete brez čakanja. Prosimo, da s seboj prinesete svojo embalažo. Več informacij podamo v naslednjih dneh, spremljajte nas na socialnih omrežjih.”

“Želimo vam vse dobro, držimo skupaj in poslušajmo navodila pristojnih.

Prosimo vas za delitev, da informacija pride do tistih, ki so pomoči potrebni. Hvala!?”, so še zapisali v zaključku sporočila. 

Izjemno in vredno deljenja! Morda se bo našla še kakšna gostilna po vzoru gostilne Podfarovž.

Uredništvo