Poleg pogorelega tovornega vozila še tatvine goljufije…prometne nesreče!

Vir: PU M.Sobota

V preteklem ponedeljkovem dnevu so policisti PU Murska Sobota obravnavali šest prometnih nesreč, v katerih je bila poškodovana le avtomobilska pločevina. Poleg tega so obravnavali še osem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, štiri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali tatvino v trgovini, tatvino goriva na bencinskem servisu, ter dve goljufiji. Lendavski policisti so obravnavali poškodbo vrat na vrtcu v Odrancih in goljufijo pri posoji denarja, ljutomerski pa poškodbo betonske škarpe in robnika ter tatvino zabojev za kruh.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti pogosteje opravljali v bližini šol na območju PP Lendava.

Ob začetku šolskega leta iz PU Murska Sobota opozarjajo vse voznike, da v okolici šol preventivno zmanjšajo svojo hitrost in tako morebiti preprečijo kako hujšo posledico, saj so otroci ob začetku šolskega leta razposajeni in nepozorni na okolico.

Uredništvo