Policija prijela Čordiča. Tole pa sporoča Pavle Rupar, bivši župan in poslanec!

Foto: B.P. (Twitter
Nasprotniki vladnih ukrepov (ti pod taktirko Stevanovića že nekaj dni zahtevajo odpravo ukrepov PCT in odstop vlade), so se danes že ob 15. uri začeli zbirati na Trgu republike. Nekaj pred 17. uro so krenili po ulicah Ljubljane. Policija je na Slovenski cesti zoper protestnike uporabila vodni top in solzivec, shod pa razpustila.
“Toliko sovraštva, ki sem ga danes slišal med protestniki, pa že dolgo ne. Tako kot jaz, je tudi konvoj naših visokih evropskih gostov obtičal med “korona strokovnjaki”. Prav vsi ti pravijo, da kljub nagradam, ki jih @JJansaSDS dobi, sramoti našo državo. A resnica je ravno obratna, sporoča Tim Rauter. Več na povezavi https://twitter.com/i/status/1445408259876212744
Velika sramota sredi države pa je zmotila tudi bivšega župana in poslanca Pavla Ruparja, ki je zapisal na svojem profilu:
“Stevanović, Ćordić, Brozović… so učni primeri za vse današnje udeležence Vrha Evrope, komu lahko in komu se absolutno ne bi smelo podeljevati državljanstev in jih spuščati na tla Evropske unije in v svoje države!
Seveda ti ljudje nimajo prav nobene odgovornosti do države “pokroviteljice in gostiteljice”, odlično poznajo zakone, da jih izigravajo, predvsem pa so vzorni pri izpolnjevanju pridobivanja denarja brez dela , zgolj socialnih in drugih transferjev, ki jih vsi vestni in delovni polnimo, ti ljudje pa ga jemljejo , da nam in tudi pridnim in vestnim njihovim rojakom povzročajo sramoto, nam pa nemire in škodo!
IN SRAM NAJ BO VSE HLAPCE SLOVENSKE MATERE, KI SE JIM UPOGIBAJO , jim sledijo in nimajo hrbtenice priznati svojih vodilnih! Sramota, sramota, sramota..”, tako Rupar.
Uredništvo