Policist Policijske postaje Murska Sobota B.H. v podporo protestom pred parlamentom v sredo 13.1.!

Foto: fb

Policist, zaposlen na Policijski postaji Murska Sobota naj bi bil “dostavljalec” informacij, da s ponedeljkom preneha veljati odlok o prehajanju občinskih meja, saj, da so ga na vladi pozabili podaljšati. Je eden izmed tistih, ki si namesto miru in poenotenja vseh ukrepov za normaliziranje stanja v Sloveniji želi nemirov in rušenja oblasti?

Slika lahko vsebuje: besedilo, ki pravi »VSESLOVENSKA VSTAJA NARODA 的 Like 91% Adii Halilović 3d v Share 24UR .COM ODGOVORI 0 PIERREBRICE 05.01.2021, 20:09:11 +25 Na vladi so pozabili oznaniti, da S ponedeljkom preneha veljati policijska ura in odlok prehajanju občinskih meja. Takrat se začne policijska stavka in Hojs ne bo mogel izvajati tega odloka. Tole novico mi je pravkar sporočil moj prijatelj B. H., policist policijske postaje MS. Zakaj vlada tega ne da V javnost? Zato, ker se boji nemirov. ODGOVORI 25 Join Group«

Znano je, da si koalicija KUL na čelu s Karlom Erjavcem, za katerim kot je razbrati stoji tudi podzemlje, ki ga zagotovo organizira tudi globoka država s kapitalom v naslednjem tednu “krvavo” želi do oblasti. Pri tem kot kaže tudi z nasiljem! Kako daleč bodo šli na protestu “Za svobodo, pravico in resnico!”

Uredništvo