Preteklih 24 ur

V zadnjih 24 urah so pomurski policisti obravnavali šest prometnih nesreč z materialno škodo, štiri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru, eno poškodbo vozila na parkirišču, pet primerov povoženja divjadi in požar.

Na področju kriminalitete so evidentirali goljufiji v Nedelici in Dolgi vasi, poškodovanje tuje stvari na območju Murske Sobote ter tatvino goriva iz tovornega vozila v Grabonošu.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Sredi noči je zagorela garaža v Radencih. Gasilci so s pravočasnim ukrepanjem požar pogasili in tako preprečili, da bi se požar razširil na stanovanjski objekt.

V Ljutomeru je občan na bankomatu našel gotovino, ki jo je nekdo pred njim pozabil vzeti iz reže. Bankovce je odnesel na bližnjo policijsko postajo, za kar se mu policisti zahvaljujejo.

V Dobrovniku je mladoletnik v strnjenem naselju metal petarde kljub temu, da je uporaba pirotehničnih izdelkov dovoljena le od 26. decembra do 1. januarja.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Murska Sobota.

M.Z.