Umrl komaj 22-letni motorist, poskus samomora in vse več kraj registrskih tablic!

Vir:Pixabay

V preteklem dnevu so policisti iz PU Murska Sobota na območju Pomurja obravnavali pet kaznivih dejanj, štiri prometne  nesreče, poskus samomora, nedovoljen vstop, iskali pogrešano osebo, sedem kršitev javnega reda in miru ter pet primerov povoženja divjadi.

Mlad motorist izgubil oblast nad vozilom in žal zaradi hudih poškodb umrl!

Okrog 16.30 ure je 22-letni voznik motornega kolesa izven naselja Vučja vas zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil oblast nad vozilom in z motornim kolesom padel ter trčil v breg obcestnega jarka. Voznik motornega kolesa je zaradi hudih poškodb umrl.

Področje kriminalitete!

Na področju kriminalitete smo v Murski Soboti obravnavali tatvino goriva, tatvino mobitela, grožnjo in dve tatvini registrskih tablic z oznakami MS CU-053 in MB IR-999.

Kršenje javnega reda in miru!

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogrešana 91-letna Frančiška Ranc iz Negove!

Dne 14.9.2018 smo bili obveščeni, da svojci pogrešajo 91-letno RANC Frančiško iz Negove 55 (občina Gornja Radgona), ki je odšla od doma neznano kam.  Pogrešana  je oblečena v temne hlače in bordo jopico. Pri hoji uporablja berglo .

Vse, ki bi imeli informacije o pogrešani osebi pozivamo, da nam to sporočite na interventno številko 113, na najbližjo policijsko postajo ali na anonimi telefon policije 080 1200.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.

Uredništvo