»Potrebujete predvsem ogledalo, zdravo pamet in predsednika/co, ki ga ne razjeda ideološko sovraštvo ter zna šteti do 46 in je zato sposoben sam kandidirati za PV«, je Twittnil Janša!

Foto: zajem zaslona

V času, ko vlada Janeza Janše (nastopila je v začetku marca 2020) aktivno pripravlja že osmi protikoronski paket, se ideološko sestavljena koalicija KUL, ki je stavila na prvega voditelja za premierja Karla Erjavca igra s poskusi rušenja vlade. Vsi, ki se tega dobro zavedajo in poznajo kompleksen sistem gradnikov dela ministrstev, to dejanje komentirajo kot napačno. Vsi, ki se zavedajo, da pa smo v obdobju spopadanja z epidemijo in želji normalizacije Slovenije, pa to dejanje obsojajo kot neodgovorno in podlo!

“Kdo pri zdravi pameti vlaga nezaupnico, za katero že na samem začetku nima dovolj glasov? In zakaj? Mogoče samo zato, da bi škodoval, oviral delo vlade, kradel čas, preusmerjal pozornost? Bodo izvajali še večje pritiske na poslance SMC in Desus kot doslej? Do kam to lahko gre? Že JP Damijan je zatrdil, da imajo potrebnih 46 glasov. Laž! Niso jih imeli. In še vedno jih nimajo. Še slabše, zgleda, da jih imajo vsak dan manj. Zna se zgoditi, da jih na koncu ne bo niti toliko, kot jih je danes.

Ampak ozadja pritiskajo in četverici na čelu z neizvoljenim kandidatom za poslanca ne ostane nič drugega, kot da s kislimi nasmeški stopajo pred kamere in razlagajo nekaj, v kar še sami ne verjamejo.

To je dobro za koalicijo, ki se bo po vseh teh bitkah in pritiskih še bolj povezala, pripeljala iz krize, predsedovala in zmagala na naslednjih volitvah«, je del teksta Romane Tomc, EU poslanke.

“Patetični izliv ideološkega sovraštva do drugače mislečih.” Ki bi bil komičen, če ne bi bili sredi hudega vala epidemije. Tako pa je to pobalinsko nagajanje po načelu: kolikor več virusa in mrtvih, toliko bolje za #KUL.”, pa je pe komentiral predsednik vlade.

@RobertJanec
Fašizem je rakava družbena tvorba, ki se je v Sloveniji pretihotapila v levico. “KUL” je poskus rušenja države in vodi v dezorientacijo namesto v reševanje zdravstvene in gospodarske krize.
Se je Karel Erjavec moral soočiti z nemogočim samo zato, ker ima preveč masla na glavi in ga je globoka država odpoklicala na misijo nemogoče ali pa je morda spet sprejel napolnjen kovček za lagodno življenje v prihodnjih letih?
Uredništvo