Škode za okoli 60.000 evrov

Včeraj so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, od katerih se je ena končala s hudimi telesnimi poškodbami, v ostalih dveh pa je nastala le materialna škoda. Obravnavali so še tri primer povoženja divjadi, eno kaznivo dejanje, osem kršitev javnega reda in požar.

V naselju Hotiza je voznica osebnega avtomobila pri zavijanju iz prednostne ceste na dvorišče odvzela prednost vozniku motornega kolesa, ki je pripeljal pravilno iz nasprotne smeri. Pri trčenju se je voznik motornega kolesa huje telesno poškodoval.

S področja kriminalitete so lendavski policisti obravnavali goljufijo.

V Ključarovcih je prišlo do požara v silosu za sušenje koruze. Z ogledom ugotovljeno, da je vzrok požara tehnična napaka zaradi česar je prišlo do pregretja pločevine v komori za sušenje. Z požarom je nastalo za okrog 60.000 EUR škode.

Javni red je bil kršen 3-krat v zasebnih prostorih in 5-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan voznik osebnega avtomobila.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.

M.Z.