Preplah! Anonimnež tožilstvu ovadil Hojsa, Kanglerja in Bradača

Hojs nad "kriminalno združbo", oni vračajo udarec, anonimno

Anonimno kazensko ovadbo proti ministru za notranje zadeve Alešu Hojsu, direktorju Direktorata za policijo in druge varnostne naloge Ladu Bradaču ter državnemu sekretarju v okviru istega ministrstva Francu Kanglerju prejelo Vrhovno državno tožilstvo Republike Slovenije in ljubljansko Okrožno tožilstvo

Anonimnež očita vsem trem kaznivo dejanje zlorabe uradnega položaja ali uradnih pravic. Je anonimnež eden izmed tistih, ki si je s svojimi rabotami zaslužil preganjane po uradni dolžnosti, ki pa je bilo zamolčano pred javnostjo in pospravljeno v predal, kot da je vse OK?

Spomnimo, da se je dvignilo precej prahu, ko je minister Hojs v. d. generalnega direktorja policije Andreju Juriču poslal »Usmeritve in obvezna navodila« v zvezi s petimi odmevnimi primeri (neraziskani primer v Banki Slovenije, zloraba prevladujočega položaja družbe Pro Plus, primer domnevne zlorabe prevladujočega položaja družbe Pro Plus, primer Farrokh v NLB, ter korupcije v zdravstvu najmanj v primeru žilnih opornic in srčnih operacijah), v katerih je globoka država poskrbela, da se ne raziščejo, da ne dobijo sodnih epilogov in da odpove pravna država.

“Pritiski globoke države se nadaljujejo. Kazenska ovadba zaradi zahteve, da se preveri, zakaj se v milijonskih oškodovanjih javnega denarja in pranja denarja za teroriste ni zgodilo nič,” pa v svojem twittu minister Hojs

Se pod dokument ni upal podpisati Matjaž Nemec, ki vodi parlamentarno komisijo za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb (Knovs) in deluje po nareku svoje v.d. predsednice Fajonove, ki je že razočaranje za mnoge člane SD?

Uredništvo