Pri trčenju v naselju Moravske Toplice se je povzročitelj nesreče huje telesno poškodoval!

V preteklem dnevu so policisti PU Murska Sobota na območju Pomurja obravnavali devet prometnih nesreč (v eni je bila ena oseba huje telesno tri pa so se končale z lažjimi telesnimi poškodbami). Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru, sedem primerov povoženja divjadi, pet kaznivih dejanj in tri kršitve javnega reda in miru.

Prometna nesreča se je končala s hujo telesno poškodbo!

Ob 19.40 uri je voznik osebnega avtomobila v naselju Moravske Toplice zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in začel bočno drseti na nasprotno smerno vozišče zaradi česar je trčil v nasproti vozeči osebni avtomobil. Povzročitelj se je pri tem huje telesno poškodoval, drugi voznik in sopotnik pa sta bila lažje telesno poškodovana. Ugotovljeno, da je povzročitelj vozil pod vplivom alkohola.

Tatvina računalnika in zlatnine, v Radencih športnih copat!

S področja kriminalitete je bil v Iljaševcih obravnavan vlom v stanovanjsko hišo. Neznani storilec je iz notranjosti odnesel zlatnino in prenosni računalnik. V Ljutomeru je bil obravnavan poskus vloma v hišo. V Radencih je neznanec izvršil tatvino športnih copat. Obravnavani sta bili še dve goljufiji.

Kršenje javnega reda in miru!

Javni red je bil kršen 3-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pridržan voznik osebnega vozila!

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan voznik osebnega avtomobila.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.

Uredništvo