Pričakovano rušenje vlade s pomočjo nesramno “peneznatega” Vasleta, predsednika Računskega sodišča, je nesprejemljivo in žaljivo!

Foto: Zajem zaslona

Politične zgodbice povezane s konstruktivno nezaupnico in napovedano instrumentalizacijo preiskave za rušenje vlade pa so nesprejemljive. Verjamem, da bodo vsi organi, ki preiskujejo to zadevo, ravnali korektno in da na njih ne bo vplival politični pritisk trenutnega momenta,” je dejal Počivalšek. 

“Zelo nenavadno je,” pravi Počivalšek, “da je predsednik Računskega sodišča Tomaž Vesel na novinarski konferenci sploh predstavil osnutek poročila, saj gre za vmesen in tajen dokument, na katerega se bomo revidiranci šele odzvali. Dejstvo, da se to dogaja v obdobju rušenja vlade in le nekaj ur pred sejo sveta naše stranke, meče zelo čudno luč na celoten postopek,” je kritično povedal Počivalšek.

Foto: fb

 

Pri tem pa Poćivalšek zaključi, da si želi, da se zgodba nabave medicinske opreme dokončno razišče in zaključi, še posebej glede njegove vloge v njej, so zapisali na portalu e-maribor.

 

“Rad bi dokončno zavrnil medijsko predstavljene očitke in hočem nazaj moje dobro ime. Zato z vsemi organi tvorno sodelujem in se bom argumentirano in dokumentirano odzval tudi na osnutek poročila Računskega sodišča, ki smo ga pričakovali in ki po hitrem pregledu ne vsebuje nič takega, kar sicer širijo nekateri mediji.”

Uredništvo