Prihaja Festival MIKK22!

Vir:www.mikk.si

V petek, 14. septembra, se bo v MIKK-u v Murski Soboti začel Festival MIKK22. Trajal bo vse do sobote.

V petek skupina Darkfall, Cytotoxin, Arch of Hell in Dekadent!

V prostorih MIKK-a bodo obiskovalci lahko prisluhnili avstrijski thrash death metal skupini Darkfall, ki se že ponašaj s kar 7. objavljenimi studijskimi albumi. Tokrat se bodo predstavili s “songi”, ki vključujejo epske kitarske rife in močne bobnarske ritme.

Sledili bosta nemška death metal skupina Cytotoxin, ki je pred letom dni izdala že svoj tretji album in Arch Of Hell, metalska zasedba, ki prihaja iz Češke in je pred izdajo svojega že tretjega albuma ter zaključek četrtkovega večera s skupino Dekadent.

“Veliki finale” v petek s skupino Demolition Group!

Veterani slovenske rock scene prihajajo še bolj udarni in samosvoji, njihov novi album “Pojdiva Tja” pa ohranja skozi glasbo, tekste in pojavnost kritičen odnos do dogajanja v družbi.

V soboto se bo dogajanje preselilo na grajsko dvorišče in sicer ob 11.00. Obiskovalci bodo lahko uživali v ritmih punk rockerske in grungevske skupine 7AM-the band, mladega tria iz Beograda “v skupini” Dogs in Kavala z garažno psihedelijo in vrhuncem veteranov slovenske rock scene, ki prihajajo še bolj udarni in samosvoji. Njihov novi album “Pojdiva Tja” pa ohranja skozi glasbo, tekste in pojavnost kritičen odnos do dogajanja v družbi, so zapisali na http://www.mikk.si

Sicer pa si bodo že v četrtek obiskovalci lahko ogledali razstavo plakatov preteklih Metal klavnic!

Spomnimo, 22. in 23. septembra 2017 je potekal Festival MIKK21!

Uredništvo