Radenski župan Leljak udaril po treh svetnikih opozicije! To jim sporoča (objavljamo v celoti)!

Bo župan odstopil?
“Svetniki Občine Radenci, ki niso prišli na zadnjo sejo, dogovorno, sedaj sprožajo postopek, da bi sejo razglasili za nezakonito in preprečili razpise za čistilno napravo in telovadnico na Kapeli, pa tudi vse druge aktivnosti, ki jih izvajamo
Res mi je dovolj starih sil, ki vztrajno želijo nazaj vse tisto kar je v preteklosti Radence pahnilo v najslabše razvito Občino. Žitek, Kocbek, Bale so pobudniki, ki so dopis poslali, seveda brez podpisa. Vedno se skrivajo v ozadju.
G. Toni, g .Kocbek, ga. Bale. Povejte občanom, da želite prevzeti odgovornost, takoj se bom umaknil.
Projekti v Radencih se v tem trenutku ustavijo. Z zadevo bomo prišli do konca.
Rad se umaknem. Vse skupaj mi ni potrebno. Občinskemu svetu sem poslal obvestilo, da zaradi dvoma v sejo začasno zadržujem vse sprejete sklepe.
Občinski svet vabim na izredno sejo, ki bo jutri ob 18.00 v telovadnici v Radencih. Edina točka, ponudil bom svoj odstop.
Povem še to, da sem na seji ravnal zakonito v skladu z 105. členom Pravilnika v povezavi z 35. členom istega pravilnika.
Je res Tito vreden vsega tega?
Tako je zaključil župan in sklical izredno sejo, ki se je odvijala včeraj ob 18.00 uri. Točka dnevnega reda je bila le ena in sicer naj bi župan ponudil svoj odstop! Kaj se je zgodilo?
Uredništvo