Resnica o “neodvisnih” medijih v Sloveniji, ki jo zaradi “tehničnih težav” ni predvajal EU parlament! Sramota za demokracijo (VIDEO)

Kako globoko so laži o napadu na neodvisnost medijev v Sloveniji izvožene v EU hram demokracije, pokaže dejstvo, da je ves material za razumevanje te napadenosti neodvisnosti bil ne predvajan zaradi “tehničnih težav”. Toda, resnica se širi kot ogenj med Slovenkami in Slovenci in “leti” čez meje.

 “Žal tisti, ki imajo polna usta svobode medijev, takšnih problemov, kot so problemi slovenskih novinarjev, ki so bili bodisi pretepeni skoraj do smrti ali pa odpuščeni iz službe, ko so umirali, tega ne vidijo,” je včeraj v svojem govoru povedal premier Janša.

Po kratkem uvodu je predsednik vlade predsedujočo  pozval, naj v praksi dokaže, da se zavzema za svobodo medijev, in videoposnetek predvaja. Zavrnil je tudi navedbe, da gre za tehnične težave, saj so strokovne službe Evropskega parlamenta potrdile, da tehničnih težav z videoposnetkom ni. Toda, predsedujoča ga je ignorirala in vztrajala pri tehničnih težavah, poroča Nova24TV.

Zakaj včeraj ni prišlo do demokratične izmenjave mnenj ter predstavitve dejstev o medijski situaciji v Sloveniji in zakaj se je zgodil nepričakovan in nezaslišan precedens, da presedujoča Sophie in ‘t Veld ni želela predvajati videoposnetka kljub predhodnemu dogovoru in usklajevanjih. Vse jasno, razkrinkale bi se izvožene laži in razkrinkal bi se del globoke države, ki spet hlepi po oblasti (beri denarju).

Uredništvo