Rokoborsko društvo Sobota s sponzorjem Jako Slovenija v štiriletno sodelovanje!

Foto: B.P.

Rokoborsko društvo Sobota je včeraj organiziralo tradicionalni letni zaključek z druženjem članstva v Rakičanu. Dogodek je še posebej zaznamoval podpis štiriletne pogodbe s sponzorjem Jako Slovenija, ki ga zastopa Bogdan Šuput iz Lenarta.

Foto: B.P.

Člani so s strani predsednika Stanislava Šerneka prejeli priznanja za uspešno opravljeno sezono rokoborbe za leto 2019, tiste z najboljšimi rezultati na tekmovanjih pa je s praktičnimi darili presenetil tudi sponzor Jako Slovenija. Slednjih so se veselili Mark Cipot (2011), Natan Šavel (2008), Nik Bedök (2007) in Klemen Podgorelec (2001).

Foto: B.P.

Tudi meni je bil prvi šport rokoborba, tako Šuput

Kot je po svečanem podpisu pogodbe povedal Šuput, je v RD Sobota zaznal odlično delo z otroki. “Še posebej me je navdušilo to, da si društvo z “nabiranjem” starega papirja s strani vseh članov uspe prislužiti toliko denarja, da ga je dovolj za kritje stroškov kurjave vadbene dvorane. Odločitev o sponzoriranju zato zagotovo ni bila težka”, pove Šuput.

Sicer pa je Šuput kot ekskluzivni zastopnik Jako Slovenija z RD Sobota sodeloval že v preteklih štirih letih, tokrat pa je sodelovanje podkrepil še s pogodbo.

Uredništvo