S skandiranjem “Ti si naša ljubezen”, so navijači “Murašev” dali ekipi NK Domžale vedeti, da so 12-ti igralec na igrišču!

Vir;B.P.

Pred polnimi tribunami (cca. 4000 gledalcev), se je v uvodu tekme slišalo skandiranje »Ti si naša ljubezen«. Žal brez domače navijaške skupine Black Gringos, s katero bi “scena” še bolj popestrila nedeljsko popoldne.

Vir:B.P.

Prvo priložnost je že v 6. minuti igre izkoristil Žiga Kous po odlični podaji Alena Kozarja v prazen prostor, ter zadel za vodstvo črno-belih za 1:0. Že v 11. minuti je spet bilo “vroče” pred vrati gostov, toda brez zaključka Lorbka. V nadaljevanju tekme so sledili trenutki gostov in gledalci so skoraj verjeli v njihovo absolutno premoč. V 17. minuti je sodnik presenetil z odločitvijo za indirektni strel pred samimi vrati za Domžale, vendar so črno-beli strel blokirali in izbili. V 28. minuti igre je odlično pobegnil Bobičanec, gosti pa so ga zaustavili s prekrškom za rdeči karton (izključitev Klemenčiča). Bobičanec je nato dobil priložnost za strel enajstmetrovke, ki pa ga ni izkoristil. Muraši so nadaljevali z igralcem več.

V 39. minuti po odličnem predložku Roka Sirka iz desne strani mrežo trese Nino Kouter.

Črno-beli so nadaljevali z odlično igro in vladala je prava evforija med gledalci. V 45. minuti si je rumeni karton prislužil strelec prvega gola Žiga Kous.

Začetek drugega polčasa z željo gostov po izenačitvi, toda z mnogo živčnosti!

Gostje so v drugi polčas krenili z željo po izenačitvi. Intenzivni odpor črno-belih in nekaj telesnih stiikov je goste vrglo iz tira. Sledilo je prerivanje, zato je sodnik dodelil kar tri rumene kartone (kar dva gostom). Že v 60 minuti igre po dobri podaji Kouterja in nato solo akciji Šušnjare, je Mura povedla s kar 3:0. Sedaj Šimundža izkoristi trenutek za menjavo in namesto Sirka v igro pošlje Tomija Horvata. Sledilo je presenečenje za gledalce, saj je zadetek gostov sprožen za hrbet vratarja, zdelo pa se je, da je “padel” za mrežo gola. Rezultat 3:1 po odlični predstavi domačinov sicer ni preveč skrbel domače navijače.

V 72. minuti Šušnjara spet izkoristi predložek z desne strani in z natančnim strelom v levi kot zabije za vodstvo 4:1.

Po golu Šušnjare so črno-beli še vedno pritiskali na gol gostov in zapravili še eno odlično priložnost. Sledila je še ena menjava in sicer je igrišče zapustil Bobičanec, zamenjal ga je Maruško.

Sledi še ena lepa podaja Karničnika po navijaškem “Ti si naša ljubezen!”, ko Nino Kauter zabije za končnih 5:1.

Uredništvo