“Samo zato, ker nisem na pravi strani”, v oči Kul-ovcem ob interpelaciji jasna Kustečeva

Foto: Vlada RS

Interpelacija ministrice Simone Kustec ni uspela. Kustečeva je jasna, da so argumenti, ki so jih uporabile stranke SD, LMŠ in Levica z nepovezanimi poslanci (ki jih vodi Slugova) le poskus žaljenja, diskreditiranja in slabljenja dobro delujoče vlade. “Samo zato, ker nisem na pravi strani “,, je jasna Kustečeva.

Toda, rezultate Kustečeve o podpori vlade ne more nihče zapreti v predal. Poznajo se! Tako ni zanemarljivo, da ji je uspelo priti nasproti mladim staršem, kjer drug in vsak naslednji otrok prihaja v vrtec brezplačno, da bodo olimpijci prejemali višje denarne nagrade, je odobrenih 50 projektov v športne objekte in že v pripravi krovni zakon za vlaganje v športne objekte, sprejet zakon za obravnavo mladostnikov s čustvenimi in vedenjskimi težavami, sprejet zakon o raziskovalni in inovacijski dejavnosti, som skoraj vse občine, ki so se prijavile za potrebe vlaganj v šole in vrtce prejele pozitivne odločitve o sofinanciranju ipd.

 

Morda je slika naslednjega: 1 oseba, stati in besedilo

To je bil že drugi poskus diskreditacije in “odstranitve” Kustečeve. Ta še bolj žaljiv in poniževalen, zato je Kustečeva celo za nekaj časa zapustila hram demokracije. 

Od 81 prisotnih poslancev jih je od potrebnih 46 bilo za interpelacijo le 42.

Uredništvo