Šarec v programskih izhodiščih razkril, da je na volitve šel brez programa!

Vir:insajder.com

Prehitevanje Marjana Šarca, predsednika stranke LMŠ (Lista Marjana Šarca) glede sestave Vlade RS, v dopisu predsednikom strank, ki so prestopili parlamentarni prag, razkriva klavrno stanje. Kot kažejo izhodišča (programska), s katerimi se Šarec obrača na predsednike strank, s katerimi bi se pogovarjal o sestavi vlade (razen z SDS), je očitno, da je stranka LMŠ na volitve odšla brez resnega volilnega programa.

V izhodiščih Šarec nanizal 14. programskih točk in jih zaključil z nekaj stavki. Je to vse?

Kot razkriva dokument, ki je prišel v javnost, nas lahko upravičeno skrbi za prihodnost Slovenije. Pričakovano se je na podlagi vsebin Šarca iz soočenj dvomilo, da pozna ključne težave, v katerih trenutno je Slovenija, presenečenje pa je, da se o prihodnosti Slovenije z bodočimi pogajslakimi partnerji “spregovoril” tako pomanjkljivo!

Priloga: Dopis Marjana Šarca

Se Šarec šali ali pa zelo resno problematiko jemlje po “pionirsko”?

Kakšno je mnenje drugih predsednikov strank o tem dopisu, seveda ne bomo nikoli izvedeli. Kot je znano od včeraj, se je Šarec že pogovarjal o “koaliciji za prihodnost” z Mirom Cerarjem, Alenko Bratušek, Dejanom Židanom in Karlom Erjavcem. Se pa je včeraj na svojem twitterju Janša vprašal:”Ali se kdo norčuje iz Marjana Šarca?”

Uredništvo!