Poziranje predsednika vlade skrajno neprimerno

Predsednik vlade dr. Robert Golob si je v spremstvu Tine Geber minulo soboto v Istanbulu ogledal finale nogometne lige prvakov med italijanskim Interjem in angleškim Manchester Ciyjem. Premier je bil v Turčiji sicer na zasebnem obisku.

Po socialnih omrežjih se je razširilo nekaj fotografij, ki jih je pred in med slavnostno večerjo pred finalnim večerom na družbenih omrežjih objavila Golobova spremljevalka Tina Gaber.

Po socialnih omrežjih smo zasledili odzive na objavljene fotografije, v katerih se državljani zgražajo nad “preseravanjem” predsednika vlade in njegove spremljevalke.

“Načeloma nimam nič proti nogometu, plačanim escort spremljevalkam, premijejem na vrvicah, gala dogodkom…..! Imam pa veliko proti revščini, lačnim otrokom, nasilju, bedi, izkoriščanju, zmerjanju, zatiranju…. Vse našteto se žal dogaja v deželici, katere PV se razkazuje na fotografiji,” je zapisal eden izmed komentatorjev.

“Ko v deželici ne bodo nekje zbirali zamaškov, donacij, prostovoljnih prispevkov…, ko nekje nekdo ne bo kolesaril za revne otroke, ko ne bo potrebnih posebnih kampanj in akcij, da se rešijo življenja…., no takrat se naj PV ponosno postavi, ponosno pohvali in ponosno predstavi,” je še zapisal ogorčeni komentator obnašanja predsednika vlade in njegove spremljevalke.

“Do takrat pa, so takšna postavljanja v posmeh, v sramoto in sol na rane prizadetih, prezrtih, pozabljenih……., revnih, izkoriščanih…..državljanov” pa je komentar, pod katerega bi se podpisal marsikateri Slovenec, ki se ob vse večji draginji iz meseca v mesec še komaj prebija.

M.Z.