Še za časa božiča ne dajo miru!

Foto: Zajem zaslona

Vesel, predsednik računskega sodišča pod pritiski levih strank klonil in pooblastilo glede pregleda revizije “maske” odvzel Jorgu K. Petroviču -zakaj?

Logično, zgoditi se mora hitro, revizijsko poročilo morajo “zagrabiti” mediji, nastati mora veliki bum, vlada Janeza Janše mora pasti-hitro, roki so določeni. Vse po meri stricev iz ozadja oziroma globoke države. Hudič ne miruje, niti za časa božiča ne, ko se rodi novo, z namenom ljudi, skupnosti, blaginje vseh!

Hudič ne miruje, niti za časa božiča ne, ko se rodi novo, z namenom ljudi, skupnosti, blaginje vseh!

Spomnimo, da se je nakup mask v mesecu marcu, ko je domala ves svet ostal brez potrebne zaščite, lotila nova vlada Janeza Janše in hitro dojela, da so blagovne rezerve za boj zoper pandemijo izpraznjene. Šarčeva vlada, ki je zagotavljala, da obvladajo zadeve, je namreč puško pred tem odvrgla v koruzo in ljudi pustila v nemilosti. Ti isti ljudje v sestavi LMŠ, SD, Levica in SAB si sedaj prizadevajo, da se preko trupel prikradejo do oblasti. Tudi preko Vasleta, če je treba. Nedolžnega Vasleta, ki so ga že “testirali” kot potencialnega mandatarja, tega istega Vasleta, ki preko popoldanske dejavnosti “potegne” milijone dolarjev od Fife in meni, da je vse OK! Res?

Uredništvo