Simona Zver, prej Murina delavka, danes uspešna podjetnica, slaščičarka!

Foto: f.b.

Nekdanja Murina delavka Simona Zver se je po dvajsetih letih dela v nekoč paradnem konju slovenske mode (ki je pozneje končal v stečaju) odločila za svojo poslovno pot. Simona se je nad peko slaščic navduševala že v mlajših letih, navdih pa takrat že dobila pri svoji teti, tudi slaščičarki.

Navdih dobila pri svoji teti, tudi slaščičarki

Simona Zver je po dvajsetih letih dela v tekstilni tovarni Mura po stečaju pristala na razpotju. Skupaj z mamo je padla odločitev, da v Mlajtincih pri Moravskih Toplicah odpre svojo slaščičarno. Odločitev je padla v letu 2011, ni pa bila enostavna. Denar si je bilo potrebno sposoditi v banki, naložba pa je stala kar 100.000 EUR. Danes zaposluje kar sedem ljudi, naročil je vse več, prepoznavnost pa vse večja, so zapisali na spletnem portalu finance.si.

Ob močnem povpraševanju tudi do 150 kilogramov peciva in sto tort

Znanje in vajenost težkega dela so se Zverovi obrestovala. Danes namreč v času “močnejšega” povpraševanja spečejo kar 150 kg peciva in do 100 tort na teden. Zgodi se celo, da morajo določenim strankam povedati “žal smo prezasedeni”. Simona Zver je še eden izmed primerov, da je znanje naložba v prihodnost, ki jo prav nihče ne more vzeti!

Simona Zver je še eden izmed primerov, da je znanje naložba v prihodnost, ki jo prav nihče ne more vzeti!

Uredništvo