Slovenija v Marakešu DA dogovoru o migracijah, v Ljubljani zaostrovanje!

Foto:fb

Slovenija je včeraj v maroškem Marakešu pristopila k dogovoru o varnih, urejenih in zakonitih migracijah in sprožila proteste civilnih in neodvisnih političnih iniciativ, ki so se zbrali pred parlamentom. Slednjega so zaradi varnosti zaklenili.

“Vodenje vlade s skupino strank, ki so skupaj dobile le 4,91 odstotka volilnih glasov, ne daje pravice podpisati nekaj, kar lahko vpliva na usode ljudi!”

Protestniki, združeni v civilnih in drugih neodvisnih političnih iniciativah, podpis “Marakeškega” sporazuma vidijo celo kot škodljivega za prihodnost slovenskega naroda. V svojem dopisu so nadaljevanje postopkov in podpis označili za veleizdajo, saj predstavljajo nevarnost destabilizacije ter uničenja nacionalne države.

Zaostrovanje vse do nepreklicnega odstopa Vlade RS?

Bo včerašnji pristop k “Marakeškemu” sporazumu še zaostril dogajanja v Sloveniji in sprožil jasno sporočilo, da je slovenska delegacija ravnala proti volji naroda? Slednje se bo pokazalo kmalu, saj se bliža 19.12. ko bo marakeški sporazum dokončno potrjen na Generalni skupščini ZN (Združeni narodi), naše sosednje države (razen Hrvaške, ki pa mu nasprotuje predsednica Kitarovićeva) pa kot vemo, ostro nasprotujejo sporazumu in jih “ni zraven”!

Če se bodo protesti odvijali v smeri, kot je zapisal eden izmed fb komentatorjev:”Danes 300, jutri 3.000, pojutrišnjem 30.000…!”, potem bo to jasno sporočilo, da ima v Sloveniji oblast ljudstvo.

Uredništvo