Trak sta slovesno prerezala župan in direktorica

Včeraj je potekala uradna otvoritve novih prostorov Turistično informacijskega centra Moravske Toplice (TIC).

TIC ima za sam kraj in za celotno turistično destinacijo ter širšo regijo izjemen pomen. Z namenom nudenja kakovostnih storitev tudi na področju gostoljubja in informiranja je Občina Moravske Toplice v vlogi ustanovitelja javnega zavoda in investitorja novega objekta za TIC Moravske Toplice uredila sodoben turistično-informativni center in nove poslovne prostore na Kranjčevi 8 v Moravskih Toplicah.

Nova lokacija TIC-a Moravske Toplice se nahaja v prostorih bivšega BIKE-centra, ki jih je občina posodobila za namen opravljanja informativne turistične dejavnosti, izposoje koles in pisarniškega dela v središču Moravskih Toplic. Skupna vrednost naložbe, ki jo je v celoti pokrila Občina Moravske Toplice, znaša 260.000€.

Na včerajšnji slovesni otvoritvi sta trak prerezala župan Alojz Glavač in direktorica javnega zavoda Sonja Bily. Z odprtjem novih prostorov je bil tako tudi na področju strateškega razvoja vzpostavljen korak naprej, saj je v pripravi trajnostna strategija turizma destinacije Moravske Toplice.

Odpiralni čas TIC-a Moravske Toplice ostaja nespremenjen, pri njih se lahko oglasite od ponedeljka do petka med 8.00 in 18.00 ter ob sobotah, nedeljah in praznikih med 8.00 in 14.00 uro.

M.Z.