SLS s svojo kandidatko za predsednika RS!

Vir: www.sls.si

SLS se na parlamentarnih volitvah za mandat 2014-2018 ni uspela prebiti v Državni zbor. Napake, ki so jih volivci pri stranki prepoznali (delitev stranke, nesoglasja znotraj stranke…) so “jim dodelile” uvrstitev tik pred parlamentarni prag, 3,98%, kar pa ni bilo dovolj za vstop med poslanska mestoa. Toda, stranka je v zadnjih letih tudi po zamenjavi predsednika (po odhodu Franca Bogoviča med poslance EU) nekaj procentov pri volivcih pridobila. Je tako prepoznala, da spet postaja “velika” stranka in to volivcem sporoča preko kandidatke za predsednico republike, Suzane Lare Krauser, ki je za slovensko javnost novinka?

Suzana Lare Krauser, v boj za predsednico RS in prepoznanimi ključnimi težavami!

“Pripravljena sem se boriti za boljše življenje ljudi. Ta cilj in to razumevanje bom kot predsednica v ključnih trenutkih ponudila kot kažipot naši ljubi državi, za katero se včasih zdi, da tava v temi in zaman čaka luč svetilnika v daljavi. Verjamem, da ima Slovenija še veliko neizkoriščenega potenciala, iz katerega lahko, če začnemo ravnati kot dobri gospodarji, naredimo kar največ,”je njeno izjavo prebrati na spletni strani SLS; www.sls.si

Suzana Lare Krauser je z vstopom v kandidaturo še izpostavila, da se bo odločno zoperstavila proti korupciji in posledicam, ki so jih povzročili prejšnji režimi, toda kljub temu, da nas zgodovina ne sme hromiti in sprti. Ker še posebej razume vse tiste, ki še komaj uspevajo polniti državni proračun in se dnevno borijo za lastno preživetje in preživetje svojih otrok (izpostavlja kmete, matere, podjetnike, delavce in obrtnike), je zaznati na katero podporo (glasove) cilja.

Suzana Lare Krauser je samostojna podjetnica posameznica, stara 38 let in že kar nekaj časa aktivna v stranki SLS. Diplomirala je na Filozofski fakulteti v Ljubljani in si pridobila naziv profesorica ruščine in slovenščine.

Uredništvo