SMC razdeljen, del poslancev ustanavlja novo poslansko skupino

Janja Sluga v novi poslanski skupini? Foto: fb

Znotraj državnega zbora nastaja nova poslanska skupina, ki naj bi jo sestavljali poslanci Igor Zorčič (SMC), Janja Sluga (SMC) ter Jurij Lep (DeSUS). Vanjo pa naj bi povabili tudi Branislava Rajića (SMC), je zapisal portal demokracija.si.

Spomnimo, da je pred kratkim na zadnji seji Sveta stranke marsikoga “vznemirila” uradna izjava predsednika stranke Zdravka Počivalška, ki je povedal, da gre stranka naprej z enotno podporo vseh poslancev. Toda, že isti dan so bile informacije drugačne. Sejo naj bi razočarana zapustila (predčasno) sedanji predsednik DZ Igor Zorčič in Janja Sluga, ki naj bi tudi potihoma iskala podporo za zamenjavo Počivalška.

Vse kaže, da miru ne bo niti ob bližajočem se predsedovanju Svetu EU, vlada pa je že sprožila priprave, saj je potrebno zagotoviti varnostne, tehnične in logistične zahteve za izvedbo srečanj v Sloveniji ter pripraviti aktivnosti za promocijo Slovenije.

In komentarji fb spremljevalcev pred kratkim:

G. Janja pamet v glavo, vlada dela dobro, samo da prsti ne prehitijo možganov oz. glasovanje- občutkov v glavi, če se to zgodi, se bo zgodilo, da boste končala na smetišču zgodovine…
Janja Sluga
je Gospa z veliko začetnico.
Ne napadaj jo brez veze če ne poznaš dejanskega stanja.
Stranka SMC je enotna in močna. Tako bodo tudi glasovali vsi enotno proti koaliciji koruznikov Kula.
Vse se hitro spremeni, še posebej, če kloneš všečnim besedam in pritiskom od zunaj!
Uredništvo