Snemajo vas pred in na sami tekmi med NK Maribor in FK Hafnarfjrdur!

 

Če se danes odpravljate na ogled tekme med NK Mariborom in FK Hafnarfjordur, bodite pripravljeni na “fotkanje” in snemanje s strani policije. Zaradi varnostnih razlogov so se ti odločili, da bodo za dokazni material poskrbeli že pred samo tekmo in med njo. Tekma 3. kroga kvalifikacij Lige prvakov se bo v Ljudskem vrtu začela ob 20.20 uri.

Snemanje na Grajskem trgu in bližnjo okolico ter Ljudskem vrtu z bližnjo okolico!

Včeraj je Policijska uprava Maribor (PU Maribor) na svoji spletni strani vse obiskovalce tekme že obveščala, da bo tehnična sredstva za fotografiranje in snemanje uporabila zaradi učinkovitega zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja ter spremljanja in
dokumentiranja policijskih postopkov in sicer tam, kjer se po navadi zbirajo gostujoči navijači (Grajski trg z bližnjo okolico), v okolici prireditvenega prostora in na njem, tako na tleh kot v zraku, so še zapisali na www.policija.si!

Sicer pa nogometaši Maribora danes veljajo za favorite in to tako po finančni plati (letnem proračunu), kot tudi sicer. Toda gostje iz Islandije veljajo za enega najboljših “projektov” v zadnjih letih in se ne bodo dali kar tako. Tudi direktor domačinov Zahovič opozarja:

»So nekaj posebnega in na Islandiji slovijo kot edini resen projekt z evropskim pridihom, ki ima tujce in jih odlično plačuje. Ekipa ima rep in glavo, pred sezono so imeli po en prihod in odhod. Nosilci igre igrajo skupaj že 6 let, z izoblikovanimi avtomatizmi v igri (www.nkmaribor.com).

Toda cilj Zahoviča in njegove ekipe je jasen, zato od svojih nogometašev zahtevajo osnovna načela kot ponižnost, spoštljivost, delavnost in borbenost.

Uredništvo