Sobočanec Rudolf Horvat prejel nagrado GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke 2018!

Foto:FB
V petek, 7.3. je v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani potekala že 51. prireditev za podelitev nagrad za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke za leto 2018. Med nagrajenci je bil tudi Rudolf Horvat iz Murske Sobote, ki vodi podjetje Saubermacher Slovenija vse od oblikovanja podjetja v letu 2007 naprej.
Podjetje Saubermacher Slovenija je v lastništvu avstrijskega podjetja Saubermacher DAG iz Gradca, ki s svojimi osmimi hčerinskimi podjetji izvajajo storitve javnih služb ravnanja
z odpadki v kar 58 občinah. Ključne dejavnosti podjetja so razgradnja odpadne električne in elektronske opreme, predelava odpadne embalaže in razgradnja izrabljenih motornih vozil ter zbiranje vseh vrst nevarnih in nenevarnih odpadkov.
“Sobočanec Rudolf Horvat je na področju komunalnih dejavnosti aktiven preko štirideset let. S svojo inovativnostjo, odgovornostjo, strokovnostjo in vizionarstvom je prispeval k uspešnosti in ugledu ne le podjetja, temveč tudi celotne komunalne dejavnosti v Sloveniji.”, je glede prejema prestižne nagrade zapisano na straneh GZS.
Uredništvo