Za Učitel’co prihaja Soseda

Ansambel Aktual je mlad in sodoben narodno-zabavni ansambel, ki po uspešnici Učitelj’ca ponosno predstavlja svojo najnovejšo skladbo “SOSEDA”. Polka govori o novi sosedi, ki s svojim privlačnim izgledom očara fante.

Videospoti Ansambla Aktual so postali prava senzacija na družbenih omrežjih. Njihovi zabavni videi so polni smeha, veselja in glasbene eksplozije, kar je še dodatno okrepilo njihovo priljubljenost in dosežek. Gašper Marič, Franc Lukač, Uroš Berden in Denis Pozderec so člani ansambla, ki s svojimi glasovi in energijo navdušujejo svoje oboževalce.

Fantje se še posebej najdejo v njihovi polki, saj kot pravijo: »Menimo, da ima vsak SOSEDO, ki mu je kdaj »zmešala glavo« pa naj bo to soseda iz šolske klopi, delovnega mesta ali pa kar doma.« Dodali so še: »Naj vas ta polka spomni na vse skrite in neuresničene misli in romance (smeh).« 

Gašper Marič (foto: )

Besedilo nove skladbe je napisal kitarist Franc Lukač, melodijo je dodal harmonikar Gašper Marič, za aranžma pa sta združila moči oba skupaj.

Franc Lukač

Izdelek, ki ga lahko slišite so posneli v studiu Old house production, producent je bil Nejc Trfantnjek, za zvok je poskrbel Denis Pozderec. 

Denis Pozderec

Snemanje in obdelavo videospota pa so tudi tokrat zaupali snemalni ekipi Prizmatory.

M.Z.