Spirala “KUL izdajstva (odlično povzeto o zrežiranih lažeh v škodo Slovenije)

Foto: fb JJ
SPIRALA #KUL IZDAJSTVA
“Zrežirajo afero – jo izvozijo v tujino in “operejo” – jo tam z “začudenjem” odkrijejo – uvozijo v Slovenijo – preko obvladovanih SLO medijev pričnejo z obtoževanjem in blatijo državo – zahtevajo sejo odborov DZ in razpravo o stvareh, ki ne obstajajo – ko se izkaže, da je kozarec prazen, takoj fraza “ja, kjer je dim (ki ga sami spustijo), tam je tudi ogenj” ter naenkrat konec interesa za razpravo… Ali pa takoj nova spletka. Od JBTZ, razorožitve TO, oviranja osamosvojitve, Depale vasi, Oglejskih sporazumov, Patrie, pisma ES o skladu za okrevanje in vladavini prava itd. itd. Nikoli se ne opravičijo za škodo, ki jo tako povzročijo Sloveniji in posameznikom. Ker imajo vedno prav, tudi če nimajo. Ker oni so #prvorazredni. Ali po idolu Kidriču: nikoli kruti, tudi če ubijajo…
Morda je slika naslednjega: 1 oseba, stati, na prostem in spomenik
Brez hrbtenice, brez morale, brez lastnih idej in zamisli o boljših rešitvah, brez sposobnosti dialoga z drugače mislečimi, z obema nogama in glavo v preteklosti in privilegijih. Strumno po poti sovraštva do vsega, kar je slovensko in hlapčevstva do vsega ostalega. Skratka, #KUL”
tako pojasni Janez Janša o vseh in tudi svežih dogajanjih okrog izvožene afere, ki jo je pokomentiral tudi poslanec stranke SNS Zmago Jelinčič Plemeniti.
Image

Neobstoječi zemljevid nove ureditve Balkana, ki naj bil objavljen v non-paper @JJansaSDS, so prvi objavili tabloidi v Makedoniji, ki so pod neposrednim nadzorom socialdemokrata Zaeva, dobrega prijatelja @tfajon. To je tisti #Zaev, ki zapira protestnike kot teroriste. Vse jasno.

Uredništvo