Noben uspeh ne pride brez lastnega truda in brez močne volje!

“Če si želiš v življenju uspeti, bodi drzen in pripravljen dati vse od sebe, četudi ne gre zmeraj,  vse kakor hočemo… Noben uspeh ne pride brez lastnega truda in brez močne volje!”

Župan Občine Beltinci Marko Virag je sprejel v dvorani kulturnega doma najboljše učence in učenke – devetošolke in devetošolce, ki so z odliko zaključili svojo osnovnošolsko izobraževalno pot.

Župan Občine Beltinci Marko Virag (foto: beltinci.si)

Ob tej priložnosti jim je čestital in podelil ŽUPANOVE PETICE in knjižno darilo PREGLED ZGODOVINE PREKMURJA. Zbrane je pozdravil tudi predsednik Združenja Pomurske akademske znanstvene unije – PAZ Murska Sobota, dr. Mitja Slavincec.

Predsednik PAZU Mitja Slavinec (foto: beltinci.si)

Slovesnost je z glasbenim programom obogatil učenec Glasbene šole Beltinci David Tinev, sicer tudi eden izmed nagrajencev, ki je zaigral na tolkala. Njegov mentor je Denis Dimitrič.

(foto: beltinci.si)

Sprejema so se udeležili: Lia Hirci iz Beltincec, Luka Hoj Kolar iz Ižakovec, Tijan Majcen iz Ižakovec, Danaja Nedeljko iz Ižakovec, Neja Panker iz Bratonec,Samo Beuremann iz Beltinec, Matej Bukovec iz Lipe, Katarina Erjavec iz Lipovec, Eva Horvat iz Bratonec, Nisa Kocet iz Beltinec, Alina Kuzma iz Melinec, Marija Lucija Rengeo iz Gančan, Nejc Vöröš iz Beltinec, David Tinev iz Lipovec, Larisa Balažic iz Melinec, Lara Kovač iz Melinec, Zala Pal iz Lipe, Tinkara Tivadar iz Lipovec, Maša Vlaović iz Lipe ter Nejc Bujan iz Dokležovja. Svojo prisotnost so opravičili: Erik Börc iz Gančan, Valentina Pozderec iz Beltinec, Klara Janža iz Bratonec ter Marko Jerebic iz Lipovec. Župan Marko Virag jih bo sprejel in jim čestital naknadno.

M. Z.