Sramotno in ponižujoče obnašanje Zlatana Čordića s križem na ramenih!

Foto: Zajem zaslona

Raper Zlatko, je član sveta za odziv na sovražni govor. Toda, v javnosti niti slučajno ne deluje tako. Ga “hranijo” za vse izgrede, bruhanje sovraštva in zlorabo omejitev gibanja iz ozadja? Čordić v videu po šesti minuti.

“Si sploh zamišljate kako nagnusno nas ponižujejo? Si zamišljate, da se podobno zgodi v muslimanskih državah, z žaljenjem njihove vere? Temu človeku moram tudi jaz plačevati njegove prispevke, da me žali, tako kot policiste, ki ne “mignejo”, da bi mu preprečili tako ponižati slovenske vernike. ( ne smejo????? zakaj že?????) Je kje kdo, odgovoren, da se taka nagnusna dejanja prenehajo? Si lahko nekateri posamezniki, katerih predniki so dobili vse v Sloveniji, dovolijo poniževati avtohtoni narod? Se potem sprašujete zakaj toliko sovražnih besed in sovraštva do tujcev? Niso vsi priseljenci taki, le posamezniki, ki v državi Sloveniji delajo prepir in sramotijo tudi tiste priseljene ljudi, ki se s takim ravnanjem ne strinjajo. Ukrepajte takoj!!!! dokler ne bo prepozno!, tako Mara Glušič na svojem profilu.

Morda je slika naslednjega: 1 oseba, brada in stati

Ministrstvo za kulturo, mislim, da je skrajni čas, da končno odstranite tega parazita iz moje denarnice, pa Marek Srebre na svojem fb profilu.

Uredništvo