Stampedo Murašev proti Fužinarju in visoko prvo mesto na lestvici!

Vir: www.nsmura.si

Varovanci Anteja Šimundže so se od svojih navijačev pred zimskim počitkom poslovili z visoko zmago in v igralni sezoni 2017/2018 zasluženo postali jesenski prvaki. Kar šest golov so zabili gostom Fužinarja iz koroške in se “bogato” utrdili na vrhu lestvice 2. SNL. Zadevali so že vse od tretje minute igre in pred drugim polčasom vodili že s 4:0. V prvem polčasu so zadeli Sirk, Maroša, Kous in Bobičanec, v drugem pa Karničnik in še enkrat Maroša.

Muraši s kar sedmimi točkami prednosti pred zasledovalci Dravo Ptuj in devetimi pred tretjeuvrščeno Nafto 1903!

Pred spomladanskim nadaljevanjem sezone resnično odlična “bera” črno-belih in zaslužen počitek. Samo z enim porazom, dvema neodločenima izidoma in kar 13 dobljenimi tekmami so Muraši zbrali kar 41 točk in pred drugouvrščeno Dravo Ptuj vodijo s kar 7 točkami prednosti. Lepa prednost, ki bo dobra popotnica za nadaljevanje v drugi del igralne sezone 2017/2018.

Igrati v takšnem tempu in tako zbrano, lahko uspeva le “največjim”. Visoko motivirani, povezani in odlično pripravljeni so prav gotovo presegli pričakovanja. Pomurski prostor je tako začutil priložnost, da se na stadionu Fazanerija spet igra nogomet na najvišji možni ravni. Muraši si zaslužijo naskok med prvo ligaše, zato se že držijo pesti, da bodo črno-beli ostali na tako visoki ravni zbranosti in odličnih rezultatih.

Tri, štiri, MURA!

Uredništvo