Stranka Levica pripravlja ulični “desant”

Foto: fb_Levica

Stranka Levica ponuja programska izhodišča, ki so na razpolago za branje na povezavi http://www.levica.si/…/2017/07/Program-stranke-Levica.pdf Toda, ta naj bi bila aktualna za naslednje volitve in aktualna do padca “predstavniške demokracije,” je prebrati iz pisanja, ki je prispelo na mnoge e-naslove in vključuje udarni naskok na oblast vključno z rušenjem aktualne vlade.

”En planet, skupni viri, ene vrednote, eno ljudstvo, ena lastnina, ena vlada!”

Cilj posvečuje sredstva. Prvoborci Levice se bodo skušali infiltrirati v vodstva NVO, sindikatov, civilnih iniciativ, in z nenehnim obtoževanjem vlade Janeza Janše za neuspehe v boju proti epidemiji novega koronavirusa, sprožiti državljansko nepokorščino velikih razsežnosti, pri čemer jim bodo mediji izdatno pomagali ter ob vsesplošnem revoltu množic sprožiti padec vlade.

“Levičarji pač računajo, da bodo slej ko prej, tudi s pomočjo udarnih troj, na ulicah sprožili nasilje, zanj obtožili vlado in policijo in na tak način zrušili demokratično izvoljeno oblast. Da bi jim prevzem oblasti uspel tudi v teh razmerah, vendar to v tem trenutku ni mogoče zaradi oportunizma strank SD in LMŠ, ugotavljajo v Levici”, je zapisal Robi Petan na svojem fb profilu.

Manifest slovenske Levice morate prebrati, ker marsikaj od tega, kar so zapisali, že počenjajo sami ali v sozvočju z levičarsko opozicijo v DZ, stranko DSD, LMŠ in SAB. In tega nas je lahko samo strah, je zapisal vir demokracija.si in povabil v branje “manifesta” na povezavi stranke Levica pod http://www.levica.si/wp-content/uploads/2017/07/Program-stranke-Levica.pdf?fbclid=IwAR3_MaVCXvnHgsziZZc9b2NUwut3Ug5iqy_fnXgI-bpPv0Rl9fnPxBZhf8Y.

Uredništvo