To si morate prebrati! Jelinčič udaril po konstruktu Šarec-Fajonova-Bratuškova-Mesec glede tehnične vlade!

“Čeprav živimo v resnih časih, ki bodo zaradi koronavirusa še bolj resni, pa se opozicija s četverico na čelu očitno že pripravlja na pusta. Glavni tvorec pa klovn, ki meče puško v koruzo?, tako Jelinčič

Slovenija je res hecna dežela, je dejal Zmago Jelinčič po tem, ko je v roke dobil dokument o združevanju strank, v nekakšen “ustavni lok.”

Spomnimo, da so se liderji strank levih strank Šarec (LMŠ), Fajonova (SD),  Mesca (LEVICA) in Bratuškove (SAB) odločili, da tokrat konstrukt rušenja vlade ponudijo kar s tehničnim mandatarjem. Ta, da se jim je ponudil kar sam in ima “odličen” program, ki je “čisto slučajno” istoveten kar s programi njihovih strank. Gre za ekonomista in predavatelja, profesorja ekonomije Jožeta P. Damijana.

“Ja, pripravljen sem se izpostaviti tudi sam, če s tem pripomorem k preseganju malenkostnih delitev iz preteklosti in s tem k zaščiti ustavne ureditve te države, zaščititi ljudi pred epidemijo, h gospodarskemu okrevanju in večji blaginji za vse,” je povedal Damijan.

V isti sapi pa v pobudi “Koalicije ustavnega loka” s kreatorji, liderji strank:

“Največja vladajoča stranka SDS neprikrito izvršuje neizrečen poskus, da z zlorabo ključnih institucij na podlagi avtokratskih prijemov spodje družbene in državne temelje, redefinira ustavne norme, zaneti razdor in zakocka mednarodni položaj Slovenije!”

Ali res?

Ali pa gre le za namen priti do razvojnega denarja v višini 12.5 milijarde EUR, ki ga sedanja vlada želi pošteno usmeriti v razvojne namene?

Uredništvo