Udarni prihod Hot-Hofer Telekom

Ali tudi vas jezijo pregrešno drage cene mobilnih storitev? Seveda, vas bo večina pritrdilno odgovorila. Tako, kot na trgu drugih produktov oz. storitev, tudi na trgu mobilnih storitev velja, “kako je vzpostavljena” konkurenca. Prihod novega ponudnika mobilnih storitev Hot -Hofer Telekom bo za slovenski mobilni trg vsekakor dobrodošla “poživitev”.

Vstop Hot-Hofer Telekoma na slovenski trg vsekakor ni bil brezglav. Skrbna analiza ciljnega trga je pokazala, da obstaja “prostor” za prevzem pomembnega tržnega deleža, ki naj bi bil kar 12%. Storitev, s katero prihajajo, pa je tudi drugačna od konkurentov. Ključna prepoznavnost njihovih paketov bo poleg ugodnih cen (cenejši od konkurentov) tudi odlična fleksibilnost (brez potrebne vezave v primeru spreminjanja paketov) in upravljanje računa kar preko spleta. In vse to brezplačno!

Če se boste odločili za novega mobilnega operaterja, boste prenos vaše mobilne številke lahko opravili kar iz domačega naslonjača. Še prej pa “pokukajte” na ponujene priložnosti na https://www.hot.si/

B.P.