Ukvarjam se s PKP 7, ne pa s Karlom Erjavcem, so besede poslanca DeSUS Polnarja, ki ga že čaka izključitev iz stranke!

Foto: izrez politiks

Organi DeSUS bodo v četrtek odločali o izstopu iz koalicije in morebitni izključitvi poslanca Polnarja iz stranke DeSUS

@sarecmarjan

Glede na vse špekulacije zadnjih dni, na tem mestu jasno in nedvoumno. Ta vlada je popolnoma skrenila v vseh pogledih. Kot največja opozicijska stranka bomo v

@strankalms podprli @ErjavecKarl za mandatarja, ko bo vložena nezaupnica. Vse drugo je samo odlaganje neodložljivega, je twitnil Marjan Šarec in dokončno potopil svojega prvega izbranca Jožefa P. Damjana in izbral Erjavca, ki ga je tako smešil v času volitev v letu 2018. (https://www.facebook.com/butalci.si/videos/1689465381088712/)
Odločitve o mandatarskem kandidatu koalicije KUL sicer po Erjavčevih besedah še niso sprejeli, saj morajo najprej opraviti razpravo na organih strank, je izjavil sam Karel Erjavec in potrdil, da je sam eden od kandidatov.
Že nekaj časa je jasno, da se povratnik, Karel Erjavec, ki je na zadnjih predčasnih državnozborskih volitvah prejel zgolj 394 glasov, vrača le z namenom rušenja vlade. Izbrali so ga znani obrazi, ki ga vidijo kot edinega, ki bi še lahko potopil vlado in svojim izbrancem vrnil moč in denar. Prvi manever se mu ni izšel, preprečila ga je kar poslanska skupina DeSUS, ki je namreč po našem poročanju trdno (4 proti 1) odločena, da ostane v vladi. Toda, prihaja Erjavčev drugi manever! Najprej bi iz koalicije “potegnil” čim več svojih poslancev, nato bi se lotil še poslancev SMC. Koliko teh po tihem že koketira z Erjavcem?
Toda, v četrtek prihaja Erjavčev drugi manever, se mu bo izšel?
Uredništvo